Pikáns zöldséges halászlé

Pikáns zöldséges halászlé

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg pontyszelet
  • 2 szál sárgarépa
  • 10 dkg csiperkegomba
  • 1 db zeller
  • 1 dl tejszín
  • 8 dl tej
  • 1 db citrom
  • 2 db babérlevél
  • 1 halászlékocka

Elkészítés:

A sárgarépát és a gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.

A halszeleteket megmossuk, halászlékockával ízesített vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a zöldségeket, felöntjük a tejjel és a tejszínnel.

Lassú tűzön főzzük.

Hasonló receptek