Pesztós metélt csirkehússal, koktélparadicsommal

Pesztós metélt csirkehússal, koktélparadicsommal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 8 zöld tagliatelle (metélt) tésztafészek
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 4 evőkanál pesztó
  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 8 zöld tagliatelle (metélt) tésztafészek
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 4 evőkanál pesztó

Elkészítés:

A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, vékony csíkokra vagy kisebb kockákra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A koktélparadicsomokat megmossuk, félbevágjuk.

A tésztát bő sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük és 1 evőkanál olívaolajjal összeforgatjuk.

A húsdarabokat sóval, borssal, a fokhagymával ízesítjük, és serpenyőben, a maradék, felforrósított olajon pirosra sütjük. A főtt tésztát tálba szórjuk, hozzáadjuk a csirkehúst, a koktélparadicsomot. Ráöntjük a pesztót, összeforgatjuk és tálaljuk.


Megjegyzés:

Fotó: RAS / Recepttár

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti