Pásztorleves

Pásztorleves

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 40 dkg borjúcomb
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg leveszöldség
  • 15 dkg erdei gomba
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 1 db paprika
  • 1 szem paradicsom
  • 3 dl tejföl
  • 2 ek. liszt
  • 1 csokor kapor
  • 1 ek. paprika
  • csipet bors
  • 1 ek. só

Elkészítés:

A kockázott szalonnát zsírjára sütjük és aprított hagymát dinsztelünk rajta pár percig.

Mehet bele a 2 centisre darabolt borjúhús és ízesítjük sóval, borssal.

Ha félig puhára főtt, akkor kockázott leveszöldséget hozzáadva főzzük tovább.

Hogyha megpuhultak, akkor kockázott gombát teszünk bele és paprikával hintjük, tejföllel habarjuk.

Végül vágott kaporral fűszerezzük és csíkozott paprikát, paradicsomot adunk hozzá.

Ízlés szerint csipetkét lehet belefőzni, levesbetétként.

Neked ajánljuk