Párolt hal zöldségekkel

Párolt hal zöldségekkel

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg tengeri halfilé
  • 2 evőkanál citromlé
  • 50 dkg sárgarépa
  • 50 dkg karalábé
  • 4 szál újhagyma
  • 1 evőkanál vaj

Elkészítés:

A halat megmosom, sóval, borssal, citromlével fűszerezem, és állni hagyom, amíg a zöldségeket előkészítem.

A répát, a karalábét, az újhagymát megtisztítom, és vékony csíkokra vágom. Felforrósítom a vajat, és megpárolom benne a zöldségeket. Enyhén megsózom, megkeverem. A halat a zöldségek tetejére fektetem, lefedem, és kb. 10 percig párolom.

Neked ajánljuk