Parmezános szalámis lepény

Parmezános szalámis lepény

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 db tojás
  • bors
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál parmezán
  • 4-5 db szalámi ízlés szerint
  • *

a sütéshez:

  • kevés olaj
  • *

valamint:

  • koktél paradicsom

Elkészítés:

A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a fűszereket, a lisztet és a parmezánt.

A pizzasütő serpenyőben az olajat melegíteni kezdjük. Amikor forró az olaj, beleöntjük a serpenyőbe a masszánkat és a tetejére helyezzük a szalámikat. Közepes hőfokon mindkét oldalát megsütjük.

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk