Parmezános szalámis lepény

Parmezános szalámis lepény
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 db tojás
  • bors
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál parmezán
  • 4-5 db szalámi ízlés szerint
  • *
  • a sütéshez:
  • kevés olaj
  • *
  • valamint:
  • koktél paradicsom
  • 4 db tojás
  • bors
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál parmezán
  • 4-5 db szalámi ízlés szerint
  • olaj
  • koktél paradicsom

Elkészítés:

A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a fűszereket, a lisztet és a parmezánt.

A pizzasütő serpenyőben az olajat melegíteni kezdjük. Amikor forró az olaj, beleöntjük a serpenyőbe a masszánkat és a tetejére helyezzük a szalámikat. Közepes hőfokon mindkét oldalát megsütjük.

Megjegyzés:

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti