Parmezános csirkemell burgonyaágyon sütve

Parmezános csirkemell burgonyaágyon sütve
Elkészítési idő
4,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 csirkemell filé
  • 2 burgonya
  • 3 dkg lm vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg parmezán sajt
  • frissen őrölt tarka bors
  • olívaolaj a tepsit kikenni
  • 1 csirkemell filé
  • 2 db burgonya
  • 3 dkg lm vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg parmezán sajt
  • frissen őrölt tarka bors
  • olívaolaj

Elkészítés:

A burgonyát alaposan megmossuk, felkarikázzuk. Egy tepsit kikenünk olívaolajjal, majd rásorakoztatjuk a burgonya szeleteket. A csirkemellet szintén megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, megkenjük a felolvasztott vajban elkevert reszelt fokhagymával, megszórjuk reszelt parmezánnal, és a burgonya halmokra tesszük.

180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton, lefedés nélkül készre sütjük. Aprított petrezselyemzölddel megszórva, friss salátával kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet GastroHobbi küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti