Paraszt reggeli

Paraszt reggeli
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 16 szelet pápai szeletelt sonka
  • 16 db tojás
  • 4 db újhagyma
  • 4 db sárga
  • 4 piros koktélparadicsom
  • 1 evőkanál olaj
  • a tálaláshoz:
  • újhagyma
  • paradicsom
  • 16 szelet pápai szeletelt sonka
  • 16 db tojás
  • 4 db újhagyma
  • 4 db sárga
  • 4 piros koktélparadicsom
  • 1 evőkanál olaj
  • újhagyma
  • paradicsom

Elkészítés:

Egy serpenyőben olajat hevítünk (forróra), belerakjuk a felszeletelt sonkákat és ropogós pirosra sütjük. Ha megsültek, kiszedjük a zsírból és félre tesszük.

A sonka megmaradt forró zsírjában megsütjük a tükörtojásokat - egyenként beleütjük a tojásokat, az aljának piros ropogósnak kell lenni, a sárgája lágy rezgős legyen.

Ha minden elkészült, akkor tálalunk. Veszünk egy tányért személyenként felrakunk 4 szelet ropogós sült sonkát, 2 db tükörtojást, újhagyma karikákat és felszeletelt paradicsomot.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!