Elkészítés:
A tésztát enyhén sós, lobogó vízben megfőzzük. A hagymát, fokhagymát apróra vágjuk, ezután az olívaolajon megdinszteljük.
A paradicsomot felvágjuk és a hagymára tesszük. Kicsit megpirítjuk, és ezután hozzáadjuk a paradicsompürét is, fűszerezzük, és sűrű szószt főzünk belőle. (Amennyiben nagyon sűrűnek találjuk, pici vizet adhatunk még hozzá.)
Amikor kész a szósz, hozzáadjuk a megfőtt tésztát és finoman átforgatjuk, hogy a tészta átvegye a színeket és az ízeket.
Szeletekre vágott mozzarellával tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet Botos Annamária küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Vegetáriánus ételek
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Olcsó ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Főételek
,
Tésztaételek