Paradicsomos bruschetta

Paradicsomos bruschetta
Elkészítési idő
4,0 7 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 8 szelet ropogós héjú fehér kenyér
  • 6 szem paradicsom
  • 4 evőkanál lenmag
  • 2 evőkanál tökmag
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 szál bazsalikom
  • 2 evőkanál tökmagolaj
  • csipet só
  • 8 szelet teljes kiőrlésű, sűrű rozskenyér
  • 6 szem paradicsom
  • 4 ek. lenmag
  • 2 ek. tökmag
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 szál bazsalikom
  • 2 ek. tökmagolaj

Elkészítés:

A kenyereket tepsibe fektetejük, a fele lenmagot és összes tökmagot rászórjuk és grillezve megpirítjuk mindkét oldalát.

3 darabolt paradicsomot, a maradék lenmagot, tökmagolajat, fokhagymát, bazsalikomot kevés sóval összeturmixolunk.

A maradék paradicsomot felaprítjuk, utána a szószba keverjük.

Ezzel a feltéttel tálaljuk a kenyereket.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti