Hozzávalók:
  • 30 dkg paradicsom
  • 1 sűrített paradicsom
  • 1 kaliforniai paprika
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 húsleves kocka
  • 1/2 dl olívaolaj
  • kagylótészta
  • sajt
  • petrezselyem
  • bazsalikom
  • oregano
  • rozmaring
  • bors
  • 30 dkg paradicsom
  • 1 sűrített paradicsom
  • 1 kaliforniai paprika
  • 1 hagyma
  • 2 fokhagyma
  • 2 húsleves kocka
  • 1/2 dl olívaolaj
  • kagylótészta
  • sajt
  • petrezselyem
  • bazsalikom
  • oregano
  • rozmaring
  • bors

Paradicsomleves olaszosan

Elkészítési idő
5,0 8 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A hagymát apró kockára vágva megpirítottam az olívaolajon, hozzáadtam az felaprított fokhagymát és a felkockázott kaliforniai paprikát.

A paradicsomot pár percre forróvízbe mártottam, így könnyen le tudtam húzni a héját, majd a sűrített paradicsommal együtt a raguhoz adtam, felöntöttem a levessel, és 3 percet forraltam.

Botmixszerrel leturmixoltam az egészet, majd belefőztem a tésztát. Mielőtt levettem volna a tűzről, ízesítettem a fűszerekkel, hogy ízük megmaradjon.

Reszelt sajttal tálaltam.