Paprikás krumpli

Paprikás krumpli
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 kg burgonya
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • fél szál lángolt kolbász
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika
  • 1 teáskanál őrölt kömény só
  • őrölt bors
  • 1 kg burgonya
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • fél szál lángolt kolbász
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika
  • 1 teáskanál őrölt kömény só
  • őrölt bors

Elkészítés:

A kolbászt felkarikázzuk. A hagymát apróra és vágjuk üvegesre pirítjuk. Ezután hozzá adjuk a pirospaprikát és a kolbászt is, és picit együtt pirítjuk őket.

A meghámozott, megmosott és felkockázott burgonyát beletesszük a kolbászos hagymás alapba. Felöntjük annyi vízzel, hogy a burgonyát ellepje. Fűszerezzük, és lassú tűzön készre főzzük.

Megjegyzés:

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti