Paprikás csirke vörösborosan

Paprikás csirke vörösborosan

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • őrölt pirospaprika
  • olívaolaj
  • 1/2 karalábé
  • petrezselyemzöld
  • 4 db felső csirkecomb
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • chilipaprika
  • őrölt feketebors
  • 1 db hagyma
  • vörösbor
  • 25 dkg zöldborsó
  • 2 szál répa
  • vaj
  • liszt
  • tej

Elkészítés:

Elkészítés:

Aprítsuk össze a hagymákat! A répát karikázzuk fel, a karalábét pedig vágjuk kockákra! Daraboljuk fel a chillit, a paprikát és a paradicsomot!

Dinszteljük meg egy serpenyőben a hagymákat, a paradicsomot és a paprikákat kis olajon!

Tegyük rá a combokat, majd öntsünk rá kis vizet, és fűszerezzük meg! Fedő alatt megpároljuk, időnként meglocsoljuk vörösborral. Vegyük le a fedőt, és süssük készre!

Dinszteljük meg egy másik edényben a zöldségeket kevés vajon! Szórjunk rá lisztet, fűszerezzük meg, majd öntsünk rá kis vizet! Főzzük meg, és öntsünk rá kis tejet!

Neked ajánljuk