Padlizsános ragu kápia paprikában

Padlizsános ragu kápia paprikában
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 500 g csirkemell
  • fűszerkeverék (só, bors, kömény és fokhagyma)
  • 4 vöröshagyma
  • 1 padlizsán
  • 1 cukkini
  • 3 paradicsom
  • 2 kápia paprika
  • pici zsiradék
  • 500 g csirkemell
  • bors
  • 4 vöröshagyma
  • 1 padlizsán
  • 1 cukkini
  • 3 paradicsom
  • 2 kápia paprika
  • pici zsiradék

Elkészítés:

5 csirkemellet felkockázzuk, befűszerezzük és kevés zsiradékon elősütjük, majd kivesszük.

A visszamaradt zsiradékba tesszük a felkockázott padlizsánt és cukkinit, a paradicsomot (a héját előtte lehúzzuk), és megsózzuk. Ha puhára párolódtak, hozzáadjuk a húst és összesütjük. A Félbevágott, kicsumázott kápia paprikába halmozva tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!