Elkészítés:
5 csirkemellet felkockázzuk, befűszerezzük és kevés zsiradékon elősütjük, majd kivesszük.
A visszamaradt zsiradékba tesszük a felkockázott padlizsánt és cukkinit, a paradicsomot (a héját előtte lehúzzuk), és megsózzuk. Ha puhára párolódtak, hozzáadjuk a húst és összesütjük. A Félbevágott, kicsumázott kápia paprikába halmozva tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
szárnyasétel
,
mediterrán
,
nyári
,
Őszi
,
pénztárcabarát
,
egyszerű
,
60 perc
,
főétel
,
egytálétel
,
padlizsános
,
cukkinis