Padlizsánkrém

Padlizsánkrém
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 darab padlizsán
  • 3 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 nagy tubus majonéz
  • 3 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál porcukor
  • 2 mokkáskanál őrölt fehérbors
  • 2 teáskanálnyi só
  • mustár az ízesítéshez
  • 3 darab padlizsán
  • 3 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 nagy tubus majonéz
  • 3 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál porcukor
  • 2 mokkáskanál őrölt fehérbors
  • 2 teáskanálnyi
  • mustár

Elkészítés:

A padlizsánt sütőben megsütöm. Ha már puha, a héját leszedem, a belsejét leturmixolom, majd az összes hozzávalóval összekeverem. Rögtön fogyasztható.