Pácolt csirkecomb grillezve

Pácolt csirkecomb grillezve

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 1 kk. mustár
  • 2 db citrom
  • 2 dl olívaolaj
  • őrölt feketebors

Elkészítés:

1 citrom héját reszeljük le, levét facsarjuk ki. A fokhagymát tisztítsuk meg, és húzzuk össze. A citrom reszelt héját és levét a fokhagymával, sóval, őrölt borssal és annyi olajjal, hogy a combokat majd ellepje, keverjük össze.

A csirkecombokat kenjük be a mustárral,

helyezzük bele egy zárható edénybe, öntsük rá a pácot, jól forgassuk át benne, az edényt zárjuk le, és néhány órára hűtőszekrénybe vagy hűvös helyre tegyük.

A csirkecombokat grilltálcán, forró grillen, mindkét oldalukon, 30 perc alatt süssük meg.

Grillezett zöldségeket vagy salátát adjunk

mellé. A megmaradt citromot szeleteljük fel, és a csirkecombok mellé tálaljuk.

Neked ajánljuk