Osztrák csokis perec

Osztrák csokis perec
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • A tésztához:
  • 15 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 33 dkg liszt
  • 25 dkg vaj
  • 5 dkg kakaó
  • 3 db tojássárgája
  • A bevonáshoz:
  • kevés olaj
  • étcsokoládé
  • 15 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 33 dkg liszt
  • 25 dkg vaj
  • 5 dkg kakaó
  • 3 db tojás
  • kevés olaj
  • étcsokoládé

Elkészítés:



Keverjük össze a lisztet a vajjal és a kakaóval!

Adjuk hozzá a cukrokat és a tojássárgákat!
Gyúrjuk össze, majd tegyük fél órára hűtőbe!
Formázzunk pereceket, majd süssük meg őket negyed óra alatt 210 fokos sütőben!

Kihűlés után olvasszuk meg a csokit gőz fölött!
Rakjunk bele 3 kanál olajat, majd mártsuk bele a pereceket!