Őszibarack krémleves villámgyorsan

Őszibarack krémleves villámgyorsan
Elkészítési idő
5,0 12 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 kg őszibarack (télen őszibarack konzervből készítem)
  • 2 dl dobozos habtejszín
  • 1 evőkanál kristálycukor
  • 1 csipet őrölt fahéj
  • 1 kg őszibarack (télen őszibarack konzervből készítem)
  • 2 dl dobozos habtejszín
  • 1 evőkanál kristálycukor
  • 1 csipet őrölt fahéj

Elkészítés:

A barackot meghámozzuk, 4 felé vágjuk, majd kimagozzuk. Közben 2 db-ot félretesszünk belőle, a többit botmixerrel pürésítjük, majd hozzákeverjük a fahéjat, a tejszínt és a kristálycukrot.

Ha ez készen van, akkor a 2 db őszibarackot apró kockákra vágjuk és hozzákeverjük a leveshez.

Hűtőben lehűtjük, és utána tálaljuk.