Oregánós karaj

Oregánós karaj
Elkészítési idő
4,0 9 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 személyre:
  • 3 evőkanál olaj
  • őrölt bors
  • 4 szelet karaj
  • 2 kávéskanál oregánó
  • 1 db citrom leve
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • őrölt bors
  • 4 szelet karaj
  • 2 kávéskanál oregánó
  • 1 db citrom
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:



Pirítsuk meg olajon a húst!
Adjuk hozzá a szétnyomott fokhagymát, a borsot, az oregánót és a sót!

Engedjük fel vízzel, majd pároljuk puhára!

Ha a hús puha lett, ízesítsük citromlével!