Omlós kacsasült

Omlós kacsasült
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 1 db pecsenyekacsa
  • 1 fej vöröshagyma
  • burgonya
  • 2 dl bor
  • majoránna
  • 1 db pecsenyekacsa
  • 1 fej vöröshagyma
  • burgonya
  • 2 dl bor
  • majoránna

Elkészítés:

A feldarabolt kacsát kuktába teszem és ízesítem sóval, majorannával.

Vöröshagymát szeletelek rá és ismét hús következik.

Véül hasábkrumplikat rakok a tetejére, sózom és leöntöm borral.

Fedő alatt előfőzöm 20-30 perc alatt.

Következő nap süteőedénybe átrakva készre sütöm, nagyjából 1 óra alatt.