Olívabogyós pácolt pulykacomb

Olívabogyós pácolt pulykacomb
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg csontozott pulyka felsőcomb
  • 5 dkg vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • A páchoz:
  • 1 dl olívaolaj
  • 1-2 evőkanál citromlé
  • friss kakukkfű
  • rozmaring
  • 1-1 db kaliforniai paprika
  • 10-15 szem fekete olívabogyó
  • 50 dkg csontozott pulyka felsőcomb
  • 5 dkg vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl olívaolaj
  • 1-2 evőkanál citromlé
  • friss kakukkfű
  • rozmaring
  • 1-1 db kaliforniai paprika
  • 10-15 szem fekete olívabogyó

Elkészítés:

A pác hozzávalóit jól összekavarjuk, és a húst beleforgatjuk.

A vajat felolvasztjuk a húst megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, lefedjük, és készre pároljuk.

Utoljára hozzáadjuk a fokhagymát és a páclevet, amivel még 1-2 percig sütjük.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti