Olasz borjúsült

Olasz borjúsült

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 80 dkg borjúszűz
  • 25 dkg spagetti
  • parmezán sajt
  • 10 dkg trappista sajt
  • 2 nagy fej csiperkegomba
  • 3 szem nagy paradicsom
  • 2 db paprika
  • olívaolaj
  • fenyőmag
  • bazsalikom
  • oregáno
  • kakukkfű
  • petrezselyemzöld
  • bors

Elkészítés:

A húst kb. 10 felé szeletelem, majd sóval, borssal szórva hűtőbe rakom.

Addig a paradicsomot, gombát, paprikát felszelem, és kevés olívaolajon lesütöm, a bazsalikommal, kaukkfűvel, oregánóval, vágott petrezselyemmel ízesítve.

Teflonos serpenyőben, szárazon, hirtelen megpirítom a húsokat, majd vékonyan kikent tepsibe átrakom.

Fólia alatt sütöm 20 percet, 200 fokon, majd rárakom a zöldségeket, és a reszelt sajtokkal szórom, amiket rápirítok.

A tésztát kifőzöm sós vízben, utána olívaolajon, a fűszerekkel, fenyőmaggal átpirítom, és tálalom vele a húst.

Neked ajánljuk