Nyárson sült hús

Nyárson sült hús

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók 10 személyre:

  • 1,5 kg sertéskaraj
  • 5 cukkini
  • 50 dkg füstölt szalonna
  • 1 kg paradicsom
  • 3 póréhagyma
  • 60 dkg gomba

A pácléhez:

  • 1,5 dl mustár
  • grillfűszer
  • 2 dl olaj

Elkészítés:

A páclé hozzávalóit összekeverjük. A sertéshúst felkockázzuk. A húskockákat 1 napig a páclében hagyjuk.

A szalonnát szintén felkockázzuk. A cukkinit, a paradicsomot és a póréhagymát felkarikázzuk. A gombát megtisztítjuk, ha nagyok, elfelezzük.

A felszeletelt hozzávalókat nyársakra húzzuk, és parázsló faszén felett megsütjük.

Neked ajánljuk