Elkészítés:
A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és tej fokozott hozzáadásával lazítjuk a tésztát. (A palacsinta tészta sűrűségét egyénileg határozzuk meg.)
A tésztát bevonatos palacsintasütőben egyenként kisütjük. A palacsintákat megkenjük nutellával és félbe, majd negyedbe hajtjuk.
Tálaláskor lecsurgatjuk karamellás öntettel és tejszínhabbal, majd Toffifee-vel díszítjük.
Megjegyzés:
A receptet Nemes-Pádár Csilla küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
60 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Palacsinták