New York a pohárba

New York a pohárba
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 500 g mascarpone
  • 350 g natúr joghurt
  • 4 evőkanál porcukor
  • 200 g eper
  • 200 g vajas keksz
  • 500 g mascarpone
  • 350 g natúr joghurt
  • 4 evőkanál porcukor
  • 200 g eper
  • 200 g vajas keksz

Elkészítés:

A kekszet morzsásra törjük.

A krémhez kézi habverővel kikeverjük a sajtkrémet, a joghurtot és a porcukrot. Ízlés szerint édesíthetjük.

Az epret apróra vágjuk.

Jöhet az összeállítás: egy kanál segítségével krémet teszünk a pohár aljára, ezután beletesszük a kekszet és még egy réteg krémet. Nagyon fontos és jó tanács: a keksz azért kerül a két krém közé, hogy megpuhuljon. Legvégül a tetejére szórjuk az apróra vágott epret. Ha elkészültünk, mehet a hűtőbe 1-2 órára.

Megjegyzés:

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti