Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 3-4 órára a hűtőbe tesszük.
Két cipót formálunk belőle, mindkettőt kinyújtjuk, az egyiket a sütőpapírral fedett tepsi hátulján megsütjük. A másikat a tepsibe helyezzük.
Elkészítjük a tölteléket. A tojásokat a cukorral 12 perc alatt habosra keverjük. A diót, kakaóport a sütőporral elvegyítjük, a fentiekkel elkeverjük, majd a tésztára öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez fél liter tejben a 2 vaníliás pudingot felfőzzük és kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a pudinghoz adjuk és alaposan összekeverjük. A krémet a tésztára simítjuk, a lappal befedjük, és porcukorral meghintjük.
Megjegyzés:
A receptet Vass Lászlóné küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
ünnepi
,
ünnep
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
közepesen bonyolult
,
75 perc
,
desszert
,
sütemény