Nejlon torta

Nejlon torta

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 csomag habcsók (kb. 200 g)
  • 2 tasak vaníliás ízű pudingpor
  • 5 dl tej
  • 250 g margarin
  • 150 g porcukor
  • 100 g étcsokoládé
  • 150 g háztartási darált keksz
  • 5 darab banános csokoládé
  • 2 tasak tejszínhab por

Elkészítés:

A fél liter tejbe a szokásos módon belefőzzük a 2 tasak pudingport, majd hűlni hagyjuk. A margarint előbb alaposan kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudingos masszához adjuk, elkeverjük, és két részre osztjuk.

Az egyik részhez hozzáadjuk a felolvasztott csokoládét és a darált háztartási kekszet, a másik krémhez pedig hozzáadjuk a feldarabolt banános csokoládét.

Az első krémből megformáljuk a torta alapját, erre kerül egy réteg habcsók, majd a banáncsokoládés krém. Bevonjuk a keményre vert tejszínhabbal és már kész is a tortánk.

(A képen látható torta dupla adagból készült.)

Neked ajánljuk