Hozzávalók:
  • adagonként 2 szelet kicsontozott sertéskaraj
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 evőkanál libazsír
  • 1 db húsleveskocka
  • bors
  • adagonként 2 szelet kicsontozott sertéskaraj
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 evőkanál libazsír
  • 1 db húsleveskocka
  • bors

Natúr szelet mustármártással

Elkészítési idő
4,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfolom, széleit 3-4 helyen bevagdosom, besózom, pár percig állni hagyom.

Egy lábasban fél liter vízben a leveskockát feloldom. A hússzeleteket megszórom egy kis liszttel, majd kisütöm, lecsöpögtetem, és átteszem a levesbe, abban párolom tovább, míg megpuhul.

A serpenyőben lévő zsiradékhoz adom a mustárt, lassú tűzön csomómentesre keverem, majd beleöntöm a bort, készre főzöm a mártást, beleteszem a hússzeleteket.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti