Narancsos rozmaringos sült kacsa

Narancsos rozmaringos sült kacsa
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 egész kacsa
  • 2 db narancs
  • 2 dl narancslé
  • 1 vöröshagyma
  • 3 szál friss rozmaring
  • őröltbors
  • kakukkfű
  • 1 db alma
  • 1 egész kacsa
  • 2 db narancs
  • 2 dl narancslé
  • 3 szál friss rozmaring
  • őröltbors
  • kakukkfű
  • 1 db alma
  • 1 db vöröshagyma

Elkészítés:

A kacsát megtisztítjuk, alaposan besózzuk, majd borssal, kakukkfűvel bedörzsöljük.

A kacsa hasüregébe almát teszünk, narancslével meglocsoljuk, a tepsibe dobjuk a karikára vágott hagymát, rozmaringot, és a narancsszeleteket.

180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.

Megjegyzés:

A receptet Szivósné Lengyel Noémi küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti