Narancsos-rozmaringos bárányborda

Narancsos-rozmaringos bárányborda
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 6 főre:
  • 1,5 kg bárányborda
  • 6 evőkanál olívaolaj
  • 2 kanál japán rizsecet
  • 1 kanál rozmaring
  • bors
  • 4 cl narancslé
  • 4 cl száraz vörösbor
  • 1 kanál reszelt narancshéj
  • 1,5 kg bárányborda
  • 6 evőkanál olívaolaj
  • 2 kanál japán rizsecet
  • 1 kanál rozmaring
  • bors
  • 4 cl narancslé
  • 4 cl száraz vörösbor
  • 1 kanál reszelt narancshéj

Elkészítés:



Keverjük össze az anyagokat!
Ez a páclé.

Vágjuk félben keresztben a bordákat!
Pácoljuk fél órát!
Süssük meg forró grillen!

Süssük meg hirtelen 5 perc alatt grillen a húst!

Tegyük sütőbe 10 percre!