Narancsos kacsacomb batátás céklasalátával és fetával

Narancsos kacsacomb batátás céklasalátával és fetával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2-4 kacsacomb
  • bors
  • kömény
  • rozmaring
  • pár szelet narancs
  • narancshéj
  • kevés olaj
  • 2 kisebb batáta (édesburgonya)
  • 3 cékla
  • 1 alma
  • feta sajt
  • dió
  • pici vaj
  • 2-4 db kacsacomb
  • bors
  • kömény
  • rozmaring
  • pár szelet narancs
  • narancshéj
  • kevés olaj
  • 2 kisebb batáta (édesburgonya)
  • 3 db cékla
  • 1 alma
  • feta sajt
  • dió
  • pici vaj

Elkészítés:

A kacsacombokat beirdaljuk, az olajban elkevert fűszerekkel alaposan bekenjük és egy éjszakára ebben a pácban hagyjuk.

Másnap sütőtacskóban pár szelet naranccsal 180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük, majd a sütőzacskóból kivéve 10 percig grillezzük.

A körethez az édesburgonyát és a céklát meghámozzuk, egy kisebb almával együtt kockára vágjuk és megpároljuk (én mikróban 10 perc alatt tettem). Ezután vajjal kikent tűzálló tálba tesszük és kevés só, kömény hozzáadásával 20 percig sütjük. Tálaláskor feta sajtot és diót szórunk rá.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!