Narancsos csirkemell

Narancsos csirkemell
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 6 vékony szelet csirkemellfilé
  • kevés olaj
  • 1/2 kk. kakukkfű
  • 2,5 dl narancslé
  • 2 kk. mustár
  • 2 kk. étkezési keményítő
  • 1/2 kk. zsálya
  • 1 csípős paprika
  • bors
  • 6 vékony szelet csirkemellfilé
  • olaj
  • 1/2 kk. kakukkfű
  • 2,5 dl narancslé
  • 2 kk. mustár
  • 2 kk. étkezési keményítő
  • 1/2 kk. zsálya
  • 1 csípős paprika
  • bors

Elkészítés:

A csirkelemellet sózd, borsozd, majd kevés olajon fedő alatt süsd pirosra mindkét oldalát. Mikor átsült, vedd ki a serpenyőből, és öntsd ki az olajat.

Keverd össze a friss narancslevet, a fűszereket, az ételkeményítőt, a mustárt és az apróra vágott csípős paprikát, majd öntsd bele a serpenyőbe. Lassan kevergesd, és amikor sűrűsödni kezd, rakd vissza a csirkemelleket, és hagyd összefőni.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti