Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 3 tojás
- 5 tasak vaníliás cukor
- 5 dkg liszt
- 1 ek. tejföl
- porcukor
- baracklekvár
-
50 dkg
túró
-
3 db
tojás
-
5 tasak
vaníliás cukor
-
5 dkg
liszt
-
1 ek.
tejföl
-
porcukor
-
baracklekvár
Elkészítés:
Az áttört túrót összekeverem a tojássárgákkal, a liszttel, tejföllel és vaníliás cukorral.
A tojásfehérjéket felverem habbá és beleforgatom az előző masszába.
A tésztából kiszaggatom bő, forró olajba a fánkokat és pirosra sütöm őket.
Tálalható porcukorral hintve és lekvárral.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Vegetáriánus ételek
,
Klasszikus ételek
,
Házias ételek
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Olcsó ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Túrós ételek
,
Gyümölcsös ételek