Mustáros-gombás kakascomb

Mustáros-gombás kakascomb

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • néhány szem egész bors
  • mustármag
  • 2 db petrezsleyemgyökér
  • 20 dkg gomba
  • 1 dl fehérbor
  • 4 db kakascomb
  • 2 db répa
  • ételízesítő
  • 1 kávéskanál só
  • 1 db alma
  • 1 fej hagyma
  • 3 dl tejszín
  • koriander
  • 2 evőkanál mustár
  • olaj

Elkészítés:

Elkészítés:

Sózzuk be a húst, és süssük elő mindkét oldalát! Tegyük félre!

Tegyük bele a forró zsírba a zúzott fűszereket! Öntsük hozzá a bort, és tegyük hozzá a felkarikázott hagymát, a felszeletelt almát és a combokat! Pároljuk készre! Pótoljuk az elpárolgott folyadékot!

Vegyük ki a combokat, majd tegyük félre!

Keverjük össze a mustárt a tejszínnel! Passzírozzuk át a zöldségeket és forraljuk át a gombával! Öntsük fel a tejszínes mustárral!

Locsoljuk a húsra az öntetet, és így tálaljuk!

Neked ajánljuk