Murai szelet

Murai szelet
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 kg sertéscomb
  • 5 db tojás
  • 5 evőkanál finomliszt
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál mustár
  • 2 kávéskanál provence-i fűszerkeverék
  • sütőzsiradék
  • 3 dl napraforgó olaj
  • 1 kg sertéscomb
  • 5 db tojás
  • 5 evőkanál finomliszt
  • bors
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál mustár
  • 2 kávéskanál provence-i fűszerkeverék
  • sütőzsiradék
  • 3 dl napraforgó olaj

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Bekenjük mustárral, fűszerkeverékkel, rázúzzuk a fokhagymát, és letakarva hűtőbe tesszük pár órára.

A hússzeleteket lisztbe, felvert tojásba, majd ismét lisztbe, tojásba mártjuk, és forró olajban lassú tűzön lefedve kisütjük.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Salamon Csilla küldte be. Köszönjük!