Moulerouge

Moulerouge
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 1 egész laktózmentes mascarpone
  • 1 csomag laktóz- és gluténmentes babapiskóta
  • 4 evőkanál mentes mogyorókrém
  • eritrit (ízlés szerint)
  • *
  • a díszítéshez:
  • minden mentes müzli és vörös áfonya
  • 1 egész laktózmentes mascarpone
  • 1 csomag laktóz- és gluténmentes babapiskóta
  • 4 evőkanál mentes mogyorókrém
  • eritrit (ízlés szerint)
  • minden mentes müzli és vörös áfonya

Elkészítés:

A mascarponét, a mogyorókrémet és az eritritet összekeverjük egy habverővel.

A masszát rákenjük a babapiskótára és egymás mellé ragasztjuk a masszával. A végén megkenjük a teljes felületét.

A végén a müzlivel és az áfonyával díszítjük.

Megjegyzés:

A receptet Rohony-Bodnár Éva küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti