Mogyorókrémes praliné

Mogyorókrémes praliné

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 20 dkg mogyorókrém
  • 5 dkg vaj
  • 1 kk. rumaroma
  • 5 dkg aprószemű mazsola

A díszítéshez:

  • mogyoró
  • kesudió
  • mazsola

Elkészítés:

A mogyorókrémet vízgőz felett megolvasztom, majd hozzákeverem a vajat és a rumaromát, majd a mazsolát, alaposan elkeverem, leveszem a tűzről, pár percet hűlni hagyom, és pici papírkosarakba kanalazom. Tányérra téve 30 percre a hűtőbe teszem dermedni.

Amikor félig megdermedt, magokkal, mazsolával díszítem, és legalább 1 órát még a hűtőben dermesztem.

Hasonló receptek