Elkészítés:
A salátákat, a rózsaleveleket és a friss fűszernövényeket lemossuk, majd jól lecsöpögtetjük. Egy keverőtálba helyezzük őket és rászórjuk az ánizst és a római köményt, ráöntjük az ecetet és az egészet jól összekeverjük.
Lapostányérra helyezünk egy jó nagy maréknyit az összekevert salátából és minden adagra egy kanál mézet csurgatunk. A tetejére halmozzuk a vékonyra szeletelt füstölt lazac szeleteket, és ha van, megszórjuk szárított virágokkal.
Igazi ízbomba!
Megjegyzés:
A receptet Tolvaj Csaba küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
halétel
,
diétás
,
ünnepi
,
ünnep
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
pofonegyszerű
,
előétel
,
saláta