Mindent bele fazék

Mindent bele fazék

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 nagy paradicsom
  • 25 dkg gomba
  • 1 nagy marék friss spenót
  • 4-6 db fehér kolbász
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 6 dl húsleves (vagy 6 dl víz és fél kocka)
  • 25 dkg színes csavart tészta

a tálaláshoz:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 nagy paradicsom
  • 25 dkg gomba
  • 1 nagy marék friss spenót
  • 4-6 db fehér kolbász
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 6 dl húsleves (vagy 6 dl víz és fél kocka)
  • 25 dkg színes csavart tészta
  • reszelt sajt

Elkészítés:

A hagymát, a fokhagymát, a paradicsomot megtisztítjuk, felaprítjuk. A gombát 2 vagy 4 darabba vágjuk, nagyságtól függően. A spenótleveleket megmossuk, csíkokra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.

Mély lábosban az olajon megdinszteljük hagymát, hozzáadjuk a kolbászt és a gombát, kis ideig pirítjuk rajta, sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a húslevessel. Felforraljuk.

Beletesszük a tésztát, a lángot levéve lefedve tíz percig főzzük. Belekeverjük a spenótot és a paradicsomot is, és még pár percig főzzük. Szükség szerint sózzuk, borsozzuk.

Tipp: Tálaláskor szórjuk meg sajttal.

Hasonló receptek