Elkészítés:
A narancsokat megmossuk, leszárítjuk, az egyiknek a héját lereszeljük, a másikat meghámozzuk és a héjat vékony csíkokra vágjuk.
A mascarponét a cukorral, a rummal, a reszelt narancshéjjal és a fahéjjal krémesre keverjük, a habbá vert tejszínnel lazítjuk.
Kikészítünk 4 poharat vagy egy nagyobb üvegtálat és az aljukat megkenjük egy kis krémmel.
A tejet megmelegítjük. A mézes puszedliket a tejbe beáztatjuk, majd a poharakba vagy az üvegtálba rakjuk. Erre egy réteg krémet kanalazunk, rá egy réteg puszedlit és végül a maradék krémet. Megszórjuk a narancshéjcsíkokkal és tálalás előtt 1-2 órát hűtőben pihentetjük.
Megjegyzés:
Fotó: RAS / Recepttár
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti