Mézes rántott hús diós panírban

Mézes rántott hús diós panírban

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkemell
  • 25 dkg liszt
  • 20 dkg házi zsemlemorzsa
  • 10 dkg durvára zúzott dió
  • 6 evőkanál méz
  • 4 db tojás
  • csipet só
  • olaj

Elkészítés:

Mossuk meg a húst, szeleteljük fel, klopfoljuk át, majd enyhén sózzuk.

Verjük fel a tojást, adjunk hozzá egy kevés sót, majd a lisztet tegyük egy másik tányérba. Törjük durvára a diót, majd keverjük hozzá a zsemlemorzsát.

Panírozzuk be a tojással, liszttel és diós morzsával a húsokat.

Melegítsünk olajat egy nagyobb serpenyőben, majd nagyjából három percig süssük a szeletek mindkét oldalát közepes lángon.

Tálalás előtt csorgassunk a húsokra egy kis mézet, majd salátával kínáljuk.

Neked ajánljuk