Mézes-almás sült csirke

Mézes-almás sült csirke

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 2 db alma
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl fehérbor
  • 1 evőkanál méz
  • petrezselyem
  • bors
  • olaj

Elkészítés:

Vékonyan kikenünk egy tepsit. A megtisztított csirkecombokat egymás mellé fektetjük. Apróra vágjuk az almákat, majd rászórjuk a csirkére. A vöröshagymákat és a fokhagymákat pedig negyedeljük, ezután a csirkecombok közé helyezzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és petrezselymet szórunk rá. A fehérbort a combok alá öntjük és lefedjük.

200-220 °C fokos előmelegített sütőben sütjük majd, levesszük a fóliát ,rácsorgatjuk a mézet és készre sütjük

Neked ajánljuk