Mexikói paradicsomleves

Mexikói paradicsomleves

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 3 gerezd fokhagyma
  • paradicsomlé
  • citrom
  • olívaolaj
  • tortilla
  • 2 db chilipaprika
  • 4 db paradicsom
  • 1 fej hagyma
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 1 db uborka
  • 1/2 avokádó
  • őrölt feketebors
  • őrölt pirospaprika

Elkészítés:

Elkészítés:

Kockázzuk fel az avokádót! A paprikát vágjuk karikákra, majd tegyük félre!

Daraboljuk össze a zöldségeket, és tegyük egy keverőedénybe! Öntsük bele a chiliszószt, a paradicsomlét, az olívaolajat és a citromlevet! Mixeljük össze botmixerrel, majd tegyük be a hűtőbe!

Törjük péppé egy villával az avokádókockák egy részét a citromlével, a sóval, a borssal és 1 gerezd fokhagymával!

Tálalás:

Öntsük egy tányérba a levest, rakjuk a közepére az avokádókrémet, rá a chilipaprikát, majd az avokádókockákat és pár karika paprikát!

Neked ajánljuk