Meggyes pohárkrém desszert

Meggyes pohárkrém desszert

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 tasak fehér csokoládés puding
  • 2 dl habtejszín
  • cukor ízlés szerint
  • 2,5 dl tej
  • 1 csomag piskóta vagy keksz
  • rum vagy rum aroma (ízlés szerint)
  • magozott meggy (ízlés szerint)
  • habtejszín (ízlés szerint a tetejére)

Elkészítés:

Megfőzzük a pudingot, kihűtjük, majd összekeverjük a felvert tejszínnel. A meggyre rumot és cukrot teszünk.

A piskótát vagy kekszet kisebb darabokra vágjuk.

A poharak aljára tesszük a piskótát vagy kekszet, erre tesszük a tejszínhabos krémet, majd a rumba áztatott meggyet. A tetejére tejszínhabot teszünk, és azzal díszítjük, amivel szeretnénk.

Hasonló receptek