Meggyes pohárkrém desszert

Meggyes pohárkrém desszert
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 1 tasak fehér csokoládés puding
  • 2 dl habtejszín
  • cukor ízlés szerint
  • 2,5 dl tej
  • 1 csomag piskóta vagy keksz
  • rum vagy rum aroma (ízlés szerint)
  • magozott meggy (ízlés szerint)
  • habtejszín (ízlés szerint a tetejére)
  • 1 tasak fehér csokoládés puding
  • 2 dl habtejszín
  • cukor
  • 2,5 dl tej
  • 1 csomag piskóta vagy keksz
  • rum vagy rum aroma
  • magozott meggy
  • habtejszín

Elkészítés:

Megfőzzük a pudingot, kihűtjük, majd összekeverjük a felvert tejszínnel. A meggyre rumot és cukrot teszünk.

A piskótát vagy kekszet kisebb darabokra vágjuk.

A poharak aljára tesszük a piskótát vagy kekszet, erre tesszük a tejszínhabos krémet, majd a rumba áztatott meggyet. A tetejére tejszínhabot teszünk, és azzal díszítjük, amivel szeretnénk.

Megjegyzés:

A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti