Hozzávalók:
  • 2 doboz babapiskóta
  • 1 üveg magozott meggy
  • 2 dl rum
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 csomag vaníliás puding (főzéssel készített)
  • 1 l tej
  • tejszínhab
  • 2 doboz babapiskóta
  • 1 üveg magozott meggy
  • 2 dl rum
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 csomag vaníliás puding (főzéssel készített)
  • 1 l tej
  • tejszínhab

Meggyes malakoff torta

Elkészítési idő
5,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Megfőzöm a pudingot, majd hagyom kissé hűlni. Egy tálba szedem a meggyet, majd meglocsolom egy kevés rummal. Egy mélyebb tálba rétegesen elhelyezem a következőket: piskóta, meggy, megfőzött puding - majd még egyszer ugyanígy, ilyen sorrendben. A legtetejére piskótát helyezek, majd megöntözöm egy kis rummal. Díszítésként fújok rá tejszínhabot, és teszek rá pár szem meggyet. Ajánlott pár óráig, de akár egy egész napig hűteni fogyasztás előtt.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti