Meggyes-gesztenyés édesség

Meggyes-gesztenyés édesség

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 20 dkg porcukor
  • 20 dkg vaj
  • 2 tasak vaníliás cukor
  • babapiskóta
  • meggy
  • tej
  • rum

Elkészítés:

Összedolgozom a vajat, gesztenyepürét, porcukrot, rumot és magozott meggyet ízlés szerint.

Vaníliás cukorral édesített tejbe mártogatom a babapiskótákat és kirakom velük egy jénai alját.

Ráhalmozom a gesztenyés krémet és a tetejét is lefedem babapiskótával.

1 éjszakán át dermesztem a hűtőben, majd tálalható, például olvasztott csokival.

Neked ajánljuk