Hozzávalók:
  • 6 dl víz
  • 45 dkg kimagozott meggy
  • 1,5 dl tejszín
  • 1 kanál kukoricaliszt
  • 45 dkg málna
  • 4 dkg darált dió
  • 6 dl víz
  • 45 dkg kimagozott meggy
  • 1,5 dl tejszín
  • 1 kanál kukoricaliszt
  • 45 dkg málna
  • 4 dkg darált dió

Meggy-málnakompót

Elkészítési idő
2,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Elkészítése:

Öntsünk fél liter vizet a gyümölcshöz egy tűzálló edényben!
Forraljuk fel!

Keverjük simára 2 kanál vízzel a lisztet, majd adjunk hozzá annyit a gyümölcs levéből, hogy besűrűsödjön keverés közben!

Vegyítsük el óvatosan a gyümölccsel!

Lehűtés után megszórjuk a dióval.