Medvehagymás muffin

Medvehagymás muffin
Elkészítési idő
4,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 1 bögre gluténmentes lisztkeverék vagy 1 bögre búzaliszt
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • 1 tojás
  • 2 kicsi doboz natúr joghurt
  • 2 evőkanál libazsír vagy olaj
  • 10 dkg trappista sajt
  • 60 g medvehagyma
  • 60 g bacon
  • 3 db medvesajt
  • őrölt bors
  • 1 bögre gluténmentes lisztkeverék vagy 1 bögre búzaliszt
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • 1 db tojás
  • 2 kicsi doboz natúr joghurt
  • 2 evőkanál libazsír vagy olaj
  • 10 dkg trappista sajt
  • 60 g medvehagyma
  • 60 g bacon
  • 3 db medvesajt
  • őrölt bors

Elkészítés:

A tojást kikeverjük a joghurttal, hozzáadjuk a zsírt, a felkockázott sajtot, bacont és medvesajtot. Sóval, őrölt borssal fűszerezzük. Hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát.

Összekeverjük és papírkapszlikkal bélelt muffin formákba adagoljuk. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük.

Megjegyzés:

A receptet NekedSütöttem küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti