Hozzávalók:
  • 1 ananász konzerv
  • 1 őszibarack konzerv
  • 1 doboz gyümölcsmix
  • 1 liter narancslé
  • 1 db narancs
  • fél citrom
  • 5 dl tejszín
  • 10 db szegfűszeg
  • 2 tasak vaníliás cukor
  • 1 doboz ananász konzerv
  • 1 doboz őszibarack konzerv
  • 1 doboz gyümölcsmix
  • 1 doboz narancslé
  • 1 db narancs
  • 1 db citrom
  • 5 dl tejszín
  • 10 db szegfűszeg
  • 2 tasak vaníliás cukor

Mediterrán gyümölcsleves

Elkészítési idő
5,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Az őszibarack és az ananász levét, a gyümölcsmixet és a narancslevet, illetve a tejszínt összeöntöm, majd hozzáadom a vaníliás cukrot a fél citroot belefacsarom és összeturmixolom.A gyümölcsöket felvágom apró darabokra és beleteszem, a szegfűszeget filterben áztatom a lébe.Hagyom állni egy éjszakára, hogy az ízek összeérjenek és kiveszem belőle a szegfűszeget.